Cimek Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Panowie jak w temacie, gdzie w świecy jest plus, a gdzie minus? Robię właśnie "żarke" ale nie chce popierdzielić biegunów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 to nie ma znaczenia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 nie ma znaczenia o ile silnik jest galwanicznie odseparowany od reszty konstrukcji . Są kategorie modelarstwa gdzie akurat całe korpusy/obudowy /kadłuby są z metalu i tam polaryzacja już ma znaczenie . Ale jak rozumiem chodzi o samolot więc nie ma to znaczenia bo materiał nie jest przewodnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Nie, nie, akurat Krzysiu tutaj chodzi o samochodzik ,ale plus dałem na "czubek" świecy, a minus podpiąłem do korpusu. Wszystko gra jak tralall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi