kankrz Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam Wszystkich Mam niesmiala prosbe... Zgubilem programator do rega. Pewnie zostal w IRL ( nie do odzyskania) Zmieniam teraz ogniwa napedowe i powinienem przeprogramowac reg (CC125) Czy ktos zechcialby pozyczyc taki programator ? Odesle poczta albo odwioze (jesli nie na koncu swiata). pozdrawiam - Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe24la Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam,nie chciałem zakładać nowego tematu, dlatego zapytam w tym temacie. Czy ktoś z kolegów z forum byłby tak uprzejmy i użyczył programatora do BEC-a Castle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe24la Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam, nie chciałem zakładać nowego tematu, dlatego zapytam w tym temacie. Czy ktoś z kolegów z forum byłby tak uprzejmy i użyczył programatora do BEC-a Castle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi