robraf Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 jaka jest grubośc drutu nawojowego z silniku tp bm 2410-12 i ile jest uzwojen na ząbku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 jakie to ma znaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 bo musze przewinąc silnik na nowo bo popekały mi uzwojenia i chce uzyskac te same parametry bo moje li-pole nie przetrwają większych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 musze przewinąc silnik na nowo Odwiń, policz, zmierz i nam wszystkim napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 tylko jak zmierzyc nie mam cyfrowej sówmiarki a na zwykłej nie zobacze dokładnie bo to są dziesiąte czesci milimetra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 tylko jak zmierzyc nie mam cyfrowej sówmiarki a na zwykłej nie zobacze dokładnie bo to są dziesiąte czesci milimetra Cyfrowa sUwmiarka jest dla leni. Analogowa tez pozwala na pomiar do 0,1mm! Instrukcja obslugi suwmiarki i innych noniuszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 na zwykłej nie zobacze dokładnie bo to są dziesiąte czesci milimetra Nawiń ciasno na jakimś walcu (ołówek ?) 10, albo 20 (albo ile chcesz) zwojów mierzonego drutu. Zmierz linijką wysokość takiej "sprężynki" i podziel przez liczbę nawiniętych zwojów. Taka dokładność wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Gabrysiewicz Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Witam ! Yahoon !!! Jak w silniku jest np: 18 zwoi na zab drutu FI-0,5 to w zaden sposob niezmniescisz 18 zwoi drutu 0.51 , a to juz robi duza roznice w osiagach i sprawnoswci silnika ok! Dlatego sie zapytal o srednice drutu (((( BEZ URAZY OK)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ja przepraszam ... ale czy ta 12-tka na końcu symbolu silnika nie znaczy, że silnik jest 12-zwojowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ja przepraszam ... ale czy ta 12-tka na końcu symbolu silnika nie znaczy, że silnik jest 12-zwojowy ? Dokładnie to oznacza, przynajmniej w oznaczeniach większości firm:) np. w silnikach axi i tower pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.