vowthyn Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Do tej pory do klejenia ważnych elementów konstrukcyjnych i wzmocnień używałem żywicy 30-sto minutowej Great Planes: https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSVsx5-uiIdGpBdBCUJ65Cfb_uOaUh-TYfYJ96O3OjYuBQ-G7mNPw W tej chwili widzę, że nie można jej dostać w żadnych sklepie, sprawdziłem chyba w sześciu miejscach i wszędzie chwilowo niedostępna. Czy możecie polecić jakąś przyzwoitą żywicę tego typu (do klejenia, nie do laminowania)? Ważne - NIEŚMIERDZĄCĄ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Troszku OT zrobię.. Jak przeczytałem temat, to od razu "pod nosem" poczułem woń żywicy 5 minutowej... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 No dobra, nikt się nie kwapi z konkretami to zapytam tak: czy TAKA ŻYWICA nadaje się do klejenia (wklejanie dźwigara, wzmocnienia) bez użycia dodatkowych wypełniaczy (chodzi mi głównie o to czy nie będzie zbyt rzadka)? Czy ktoś miał z nią do czynienia i czy utwardzacz bardzo śmierdzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi