vowthyn Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Do tej pory do klejenia ważnych elementów konstrukcyjnych i wzmocnień używałem żywicy 30-sto minutowej Great Planes: https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSVsx5-uiIdGpBdBCUJ65Cfb_uOaUh-TYfYJ96O3OjYuBQ-G7mNPw W tej chwili widzę, że nie można jej dostać w żadnych sklepie, sprawdziłem chyba w sześciu miejscach i wszędzie chwilowo niedostępna. Czy możecie polecić jakąś przyzwoitą żywicę tego typu (do klejenia, nie do laminowania)? Ważne - NIEŚMIERDZĄCĄ!
Cimek Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Troszku OT zrobię.. Jak przeczytałem temat, to od razu "pod nosem" poczułem woń żywicy 5 minutowej... :shock:
vowthyn Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Opublikowano 17 Listopada 2011 No dobra, nikt się nie kwapi z konkretami to zapytam tak: czy TAKA ŻYWICA nadaje się do klejenia (wklejanie dźwigara, wzmocnienia) bez użycia dodatkowych wypełniaczy (chodzi mi głównie o to czy nie będzie zbyt rzadka)? Czy ktoś miał z nią do czynienia i czy utwardzacz bardzo śmierdzi?
Rekomendowane odpowiedzi