Khargulec Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam wszystkich serdecznie! Modelarstwem zajmuje się od 8 roku życia. Poprzez modele kartonowe, plastikowe, figurki oraz pojazdy gier bitewnych ( WH 40k - Chaos Lord ). Od 2009 intersuje sie modelami RC. W garażu obecnie stoją: modele samochodów: HPI Vorza (4WD 1:8 buggy BL), HPI E-Firestorm FLUX (2WD ST 1:10 BL) Helikopter Esky Big Lama - oblatany po tuningu, w planach model klasy 450 W tym roku postanowiłem wypróbować swoich sił z modelami samolotów. Niestety EasyStar przetrwał tylko trzy moje loty i odszedł do krainy wiecznych łowów. Pozstała po nim elektronika i chęci próbowania dalej! I dlatego postanowiłem dołączyć do grona użytkowników forum. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Witamy witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Hejo! Najgorsz ze modelarstwo rc wciaga... pieniadze wciaga ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi