Lazy Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Nie lubię chwalić się osiągnięciami...Ale w modelarstwie siedzę już nie pierwszy rok. Projektuję to i owo, elektryki, szybowce, benzynowce... Można spytać Kojota ( Krzysiek Choroszko ) - on będzie wiedział, o kogo chodzi )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 A ten nick to tak na serio czy dla jaj :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Nie do końca rozumiem pytanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Po szczegółowych wyjaśnieniach - witamy na Forum i - mam nadzieję - skorzystamy w Twojego doświadczenia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Mam udzielać się społecznie? Może mi się uda... Dziękuję i witam kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi