Gość pitplane Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam, http://www.f3f-klif.pl/2011/11/znaleziono-model/ Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witaj. Nie jest to model z kamerą bezprzewodową,nadajnikiem video itp? Jak tak to trza dać ogłoszenie na inne fora(FPV) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy47 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Cześć, Latam na paralotni na Wilanowie i namierzyłem model samolotu rc, który zapewne "zerwał" się któremuś z kolegów modelarzy. Niestety - nie mam bezpośredniego kontaktu z modelarzami, więc, jeśli znacie osobę, która w ostatnim czasie straciła swoje cacko, i chce je odzyskać, to mogę podać precyzyjne współrzędne GPS, gdzie ten model leży. Niestety - nie miałem czasu ani możliwości zabrania tego modelu z miejsca gdzie zalega. Ewentualnie jeśli są inne fora, przez które się kontaktujecie, to przekażcie tą informację. Zainteresowanego proszę o kontakt telefoniczny. pozdrawiam, Tomasz Surma tel. 606 202 665 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi