Gość pitplane Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam, http://www.f3f-klif.pl/2011/11/znaleziono-model/ Pozdrawiam Piotr
tomnow95 Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Witaj. Nie jest to model z kamerą bezprzewodową,nadajnikiem video itp? Jak tak to trza dać ogłoszenie na inne fora(FPV)
jerzy47 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Cześć, Latam na paralotni na Wilanowie i namierzyłem model samolotu rc, który zapewne "zerwał" się któremuś z kolegów modelarzy. Niestety - nie mam bezpośredniego kontaktu z modelarzami, więc, jeśli znacie osobę, która w ostatnim czasie straciła swoje cacko, i chce je odzyskać, to mogę podać precyzyjne współrzędne GPS, gdzie ten model leży. Niestety - nie miałem czasu ani możliwości zabrania tego modelu z miejsca gdzie zalega. Ewentualnie jeśli są inne fora, przez które się kontaktujecie, to przekażcie tą informację. Zainteresowanego proszę o kontakt telefoniczny. pozdrawiam, Tomasz Surma tel. 606 202 665
Rekomendowane odpowiedzi