labo Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam, Czy dostanę w jakimś polskim sklepie pierścienie gumowe do mocowania skrzydeł o średnicy większej niż 200mm? Niestety nigdzie nie widzę, wszędzie max. 200mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Pytasz o pierścienie czy o gumę modelarską bo top zasadnicza różnica.. Pierścieniem gumowym jest każda uszczelka hydrauliczna na ten przykład... Co za problem wiązać gumę z metra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 A co ty masz za skrzydło ,że 200 mm za mało,jedyne wyjście dętka od ciągnika (lub innego pojazdu) i sobie natniesz ile będziesz potrzebował.\ Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labo Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Pytasz o pierścienie czy o gumę modelarską bo top zasadnicza różnica..Napisałem, że pierścienie Pierścieniem gumowym jest każda uszczelka hydrauliczna na ten przykład... Też fakt, tylko nie wiem jak z ich rozciągliwościa i rozmiarami. Nie bawiłem się hydrauliką. Co za problem wiązać gumę z metra?Żaden. Trzeba zakładać więcej mniejszych, bo takiej szerokości gumy jak szerokość pierścieni 200mm nie widziałem. A co ty masz za skrzydło ,że 200 mm za mało,jedyne wyjście dętka od ciągnika (lub innego pojazdu) i sobie natniesz ile będziesz potrzebował.\ Powodzenia. Nie takie wielkie >>KLIK<<, ale pierścienia 200mm już na trzy kołki jak trzeba, nie założę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi