labo Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam, Czy dostanę w jakimś polskim sklepie pierścienie gumowe do mocowania skrzydeł o średnicy większej niż 200mm? Niestety nigdzie nie widzę, wszędzie max. 200mm.
utopia Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Pytasz o pierścienie czy o gumę modelarską bo top zasadnicza różnica.. Pierścieniem gumowym jest każda uszczelka hydrauliczna na ten przykład... Co za problem wiązać gumę z metra?
GOGO Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 A co ty masz za skrzydło ,że 200 mm za mało,jedyne wyjście dętka od ciągnika (lub innego pojazdu) i sobie natniesz ile będziesz potrzebował.\ Powodzenia.
labo Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 Pytasz o pierścienie czy o gumę modelarską bo top zasadnicza różnica..Napisałem, że pierścienie Pierścieniem gumowym jest każda uszczelka hydrauliczna na ten przykład... Też fakt, tylko nie wiem jak z ich rozciągliwościa i rozmiarami. Nie bawiłem się hydrauliką. Co za problem wiązać gumę z metra?Żaden. Trzeba zakładać więcej mniejszych, bo takiej szerokości gumy jak szerokość pierścieni 200mm nie widziałem. A co ty masz za skrzydło ,że 200 mm za mało,jedyne wyjście dętka od ciągnika (lub innego pojazdu) i sobie natniesz ile będziesz potrzebował.\ Powodzenia. Nie takie wielkie >>KLIK<<, ale pierścienia 200mm już na trzy kołki jak trzeba, nie założę.
Rekomendowane odpowiedzi