Kojott Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Witam Poszukiwałem takiego tematu na forum i niestety nic nie znalazłem a zauważyłem, że jest trochę osób z Częstochowy i okolic. A więc- gdzie latacie w Częstochowie lub okolicach? Chciałbym się dowiedzieć, czy jest jakieś miejsce, gdzie spotykają się modelarze w pogodne weekendy na latanie. Swoją przygodę dopiero zaczynam i chciałbym uzyskać kilka wskazówek :wink: no i oczywiście polatać trochę z innymi osobami. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanczo Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Hej, założyłem niedawno podobny temat. Niestety praktycznie bez odzewu, modelarze latają na lotnisku w rudnikach ale nie ma nikogo na forum. Jeśli chodzi o mnie to latam na wyczerpach albo na polach przy ulicy makuszyńskiego Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojott Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja ostatnio upatrzyłem fajny kawałek pola na górce w okolicach Kiedrzyna. Możemy się kiedyś umówić na jakieś wspólne latanie, choć przyznam, że brakuje mi jeszcze doświadczenia P.S. czym latasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanczo Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Nie ma problemu, jak tylko wyzdrowieje możemy polatać. Mam FW190 ESA oraz Fokkera dr1 i Cessne 182 ale latający na tą chwile jest tylko ESA;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojott Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Fajnie wiedzieć, też mam zamiar do wiosny przygotować jakiegoś ESA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi