lisartur Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam jeżeli ktoś jest z Kielc i jest zainteresowany wspólnym lataniem to zapraszam Grupa jest coraz większa rckielce.iq24.pl Wiem że umieściłem post na zakładce Północ ale to przez pomyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerWithoutName Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak złożę i oblatam RWD-5 to bardzo chętnie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmagda3 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Kacper składaj modelik jak chcesz pomożemy w oblocie Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerWithoutName Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Dzięki :mrgreen: , model jako pierwszy oblata mój kolega z byłej (niestety) modelarni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 ja bym z checia platał no ale czasu nie ma od poniedz. do ptk politechnika a w weekendy kobita i czasu praktycznie zero :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojo Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Cześć, jestem z Buska-Zdroju. Latam dużymi modelami benzynowymi. Gdzie latacie? Macie jakieś lotnisko? Ja w Busku chyba sam latam, nie znam przynajmniej nikogo. Moglibyśmy kiedyś razem polatać. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmagda3 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wojo - zapraszam do nas na nasze lokalne forum - http://rckielce.iq24.pl/default.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi