Kamilek Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Mam na Imie Kamil:) Jestem z warszawy i wlasnie koncze budowe swojego 1 depronowca "basic" jak narazie idzie mi nie najgorzej:) Jako poczatkujacy posiadam juz silnik 3f z cd regiel dynam 30A 3s li-lion 2 serva 8g conrad i na dzien dzisiejszy brakuje mi aparatury:) Przydalo by sie zeby ktos z wawy pomugl mi oblatac 1 model:) chetnym prosze na prv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 W ktorym miejscu wawy mieszkasz?? To najbardziej ulatwia sprawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 jak gdzies w centrum to byloby fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 zgadza sie centrum:) ujazdowskie dokladnie:) dzie latacie w okolicy??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 No wlasnie nigdzie. Ja mieszkam na chmielnej od strony zelaznej, a alchemique za mariottem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 ej a w centrum gdzie spotykaja sie modelarze?? ty gdzie jezdzisz latac?? sa jakies warsztty albo co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Jak na razie to nie latamy bo nie wiemy gdzie Ja czesto w lublinie bywam wiec mam jak i kiedy latac a nie chce mi sie modeli na kilka dni wozic bo nie zawsze jezdze samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 jest ktos z Okolic chotomowa?? dabrowy chotomowskiej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.