Olorin Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam! Jako, że pewnego rodzaju tradycją stało się organizowanie przez Wrocław zawodów ESA jak i "dorosłego" kombata, pragniemy ogłosić co następuje: Poszukiwane są osoby które przejmą w przyszłym roku organizację zawodów ESA we Wrocławiu a może w okolicach? ESA rozrosła się już na tyle poważnie, że myślę, że znajdą się chętni do organizacji imprez. Do tego potrzebne są tylko chęci i trochę czasu. W tym roku zostało przez Nas zorganizowane 5 imprez, w tym 3 ESA. Nie jesteśmy w stanie dalej podtrzymywać tej tradycji. Ja jestem już zmęczony tą pracą i chcę zająć się organizacją TYLKO kombata spalinowego. W związku z tym w przyszłym roku może zabraknąć w kalendarzu Wrocławskich zawodów ESA. MOBILIZUJCIE SIĘ !!!
Apollo Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Chyba poszukiwania można uznać za zakończone
Olorin Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 Cześć! Tak, masz rację Apollo. Cieszy mnie bardzo, że znaleźli się chętni do organizacji zawodów. Miejmy nadzieję, że "wkręcicie" się w temat i nie poprzestaniecie na tylko jednych Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi