xArEs Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam wszystkich modelarzy! Mam na imie Krzysztof i jestem modelarzem starszej daty ale z małym doswiadczeniem. Moją "specjalnościa" są modele latające na uwięzi oraz bardzo raczkująco w RC. Interesuje się także modelami pływającymi - ale tylko w teorii eco400, FSR-V oraz modelami jachtów żaglowych. W moim dorobku RC to kilka rozbitych modeli - głównie trnerki. pozdr Krzysztof ps. Dziękuje Administratorowi i koledze z Youtube(niestey nie znam nicka ani imienia) , któryz pomogli i aktywowac konto . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nats Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam i pozdrawiam! Dziekuje za zaproszenie na forum, z gory dziekuje tez za zyczliwosc Uzytkownikow i tolerancje dla braku polskich znakow, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 udało się ;] miłego korzystania z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi