spin1 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam Was wszystkich serdecznie!!! Od kilku tygodni czytam to forum i wypadałoby się w końcu oficjalnie przywitać. Mam na imię Jacek i mieszkam w Łodzi. Modelarstwem lotniczym zaraziłem się kilkadziesiąt lat temu (lata siedemdziesiąte) później była 15 letnia przerwa spowodowana brakiem czasu, który został pochłonięty przez pracę i rodzinę. Moja „ abstynencja ” trwała do lata tego roku, od lipca powróciłem do hobby no i poczułem się troszkę młodszy. Po lekturze postów P.F.M. wynika, że mam dość spore zaległości techniczne w tym temacie (głównie nowinki elektroniczne). Sądzę, że z pomocą Kolegów z forum uzupełnię swoją wiedzę. Pozdrawiam -Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andmax Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witaj Jacku Wszystkiego dobrego na słusznej drodze Zapraszam na lotnisko we Włocławku ! Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi