balcerseb88 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witam czy zawody gigantow 15/16 wrzesien sa aktualne ?? Jesli tak to czy zna ktos program tej imprezy bo w sieci nic nie moge znalesc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Z tego co wiem to tak. bedę jutro na lotnisku może będzie ktoś trenował to sie zapytam Program, hummm jak zawsze :wink: - program znany - program nie znany - program freestyle (z muzyką) a co którego dnia i ile kolejk to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Ja napewno się zjawie z kolegą. Niestety bez modelu ;-( Oby tylko pogoda dopisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 No z pogoda moze byc niezaciekawie :/ w radiu dzis slyszalem ze ma jutro wiac silny wiatr :/ ale co bedzie sie okaze postaram sie i ja zawitac no chyba ze pojade to Torunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Kolejki lotów maja się zacząć o 10 rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 no słyszałem, że z powodu silnego wiatru trup ściełał sie gęsto na lotnisku;) wiele modeli miało nie przyjemnie twarde lądowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 dzisiaj byłem na części zawodów, niestety moja córa nie dała dotrwać do końca, tak, że nie wiem kto wygrał, ale parę fotek zrobiłem i oczywiście spadochroniarze na drugim krańcu lotniska Przygotowuję jeszcze jakiś filmik oto link, uwaga 18MB, 4min30sek, rozdz. 720*408 http://www.freewebtown.com/tomekr/library/image/zawodyGigantowChrcynno/video1.wmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.