Livai Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam serdecznie wszystkich modelarzy. Mam na imię Grzegorz mam 21 lat i obecnie mieszkam w Londynie. na swoim koncie posiadam juz rc buggy w skali 1:5 na benzynę. Dziś właśnie zaczynam swoją przygodę z latajacymi modelami choć już od dawna pasionowały mnie takowe modele . Poswiecilem troche czasu na lekture forum i postanowilem sie zarejstrować by w krótce podzielic się moim zdaniem z doswiadczonymi pilotami. Moj model to Skyartec Ninja 400. Mimo ze jestem nowy i zielony w tym temacie postanowilem postawic sobie pewna poprzeczke i zbudowac w krótce platforme FPV z mojego heli. Poczekam jeszcze na aktywacje ze strony moderatora i ruszam do boju. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. udanych lotów, pogody i zero wiatru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Hejo Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi