mariuszwez Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 śmigiełko sprayem czarnym już pomalowane teraz schnie nie mam żółtego bo jeszcze chce pomalować końce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwez Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Bristol Beaufighter, pilot i strzelec pokładowy przygotowany do startu Oby nie musieli czekać tak do wiosny, bo może być jutro pas startowy zaśnieżony miejsce na akumulator jak widać jest pod klapką z przodu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkajor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Mariusz, Piekna maszyna Ci wyszla - w razie czego przygotuj plozy - swoja droga ciekaawa byla by wersja z chowanymi plozami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwez Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 podpowiedz mi tyko, jak można zrobić te chowane płozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwez Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wczoraj postanowiłem w końcu go zważyć. waga niestety była kuchenna więc niezbyt dokładna model z kompletnym wyposażeniem wraz z lipolem 1350 wszyszedł około 570 gram. Myślę ze bez podwozia zmieścił by się w wadze 550 gram czyli godnie z regulaminem ESA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzpob Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Poszukaj lżejszego lipolka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi