miksell Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam, Na weekend prawdopodobnie jadę do Częstochowy. Jeśli pogoda dopisze, to chciałbym gdzieś w tych rejonach polatać moim skrzydełkiem z FPV. Czy zna ktoś jakieś fajne miejsca godne polecenia? ;-) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Wiesz co ,obok Auchana, jest nie daleko fajne pole do polatania:) W sumie to nie Częstochowa, aczkolwiek obrzeża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojott Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 A w których okolicach dokładnie będziesz? Postaram się doradzić Ci coś w miarę blisko Ładne tereny do nagrywania FPV są w okolicach Mirowa(starorzecze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanczo Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Mamy lotnisko w Rudnikach ok 5km od Częstochowy lub jeśli chcesz to można się wybrać do zamku w Olsztynie również ok 5km od miasta. Jeśli pogoda dopisze to możemy się zgadać i też się tam wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Ja będę na Sobieskiego ;-) W Częstochowie będę na 100%, jednak nie wiem o której wyrobie się z załatwieniami ;-) A wezmę ze sobą ESA Hellcata lub skrzydło do FPV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanczo Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 jeśli chodzi o mnie to w tej chwili mam tylko ESA fw190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojott Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 a ja Easy Glidera, również w weekend jestem do dyspozycji. Jeśli pogoda dopisze to jestem za jakimś wspólnym lataniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe24la Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Najwięcej miejsca i najlepiej jest polatać sobie na lotnisku w Rudnikach. Modelarze latają na końcu pasa po stronie zachodniej. Jak będzie pogoda w weekend, to na pewno ktoś będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 A za lotnisko się coś płaci, lub trzeba gdzies przynalezeć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe24la Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Nie, nic się nie płaci i nie trzeba należeć do aeroklubu. Latam tam już o 8 lat. Trzeba tylko zwracać na czasami lądujące samoloty, żeby im nie przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witam! Zgadzam sie z kolegami, najwiecej dzieje się na lotnisku w Rudnikach, choć byłem tam tylko raz na zawodach jako gap, jednak znajomi krórzy mieszkają w okolicy mówią, ze jak pogoda ładna w lato to co chwila ktoś śmiga jakimś modelem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi