PlastModel.pl Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mam na imię Mariusz i prowadzę Sklep modelarski PlastModel.pl Modelarstwem pasjonuję się od około 15 lat. Kiedyś było to głównie modelarstwo klejone (plastik, karton), a ostatnio wciągnęły mnie modele RC - głównie te latające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszardw Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Witam kolegów modelarzy.Mam na imię Ryszard.Interesuję się modelarstwem szkutniczym a ostatnio buduję modele samolotów RC i latam mniej więcej..a te proporcje kształtują się różnie i nie wiem od czego to zależy.R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Hejo. Hehe, chyba w największym stopniu zależy od funduszy ;d i umiejętności pilotażu, a i w kolejnym czynniku od preferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi