Slawoj Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 Witam wszystkich kolegów i koleżanki :wink: I ja również zaraziłem się bakcylem, aby tylko nie przerodziło sie w nałóg... Zajmuję się modelarstwem w nowym wydaniu od 2 lat, wcześniej taż były jakieś jaskółki itp... Postaram się dzielić swoimi doświadczeniami, choć nie ukrywam że na początku będę pewnie zadawał sporo pytań. Wysokich lotów i do zobaczenia na naszych lotniskach!
Peter Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 aby tylko nie przerodziło sie w nałóg... jak kazdy nalog,moze byc kosztowny Witam.
kylorc Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Witam Rzeszowianina :mrgreen: może i ja nie długo będe tam mieszkał ,a tak z ciekawości gdzie latasz :ble:
Slawoj Opublikowano 19 Września 2007 Autor Opublikowano 19 Września 2007 Dziękuje za miłe słowo na początek Ano latam pomiędzy Rzeszowem a Warszawą. Rzeszow to miasto rodzinne i bywam tam od czasu do czasu. W oklicach jest lotnisko modelarskie w Zgłobniu - byłem kiedyś przez przypadek - ale wówczas jeszcze nie zarażony Obecnie kiedy latam na Południu są to okolice na południe od Rzeszowa - Lubenia / Siedliska - tam jest sporo miejsca. Dla miłośników szybowców właśnie te rejony polecam ze względu na ładne pagórki, a i w Bieszczady i na Bezmiechową stąd nie tak daleko.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.