mnwet Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Dzień dobry.Nazywam się Michał, jestem żeglarzem. W porze zimowej wymyśliłem sobie zabawę w modelarstwo, jednak napotkałem problemy i myślę że uzyskam od was pomoc.Jeśl i ktoś by miał pytania w zakresie żeglarstwa to w miarę możliwości chętnie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnwet Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Mam mały problem jednak by go wyłuszczyć muszę poczekać na uprawnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Dzis napewno je dostaniesz. Ewentualnie pisz do kogos na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi