hrabiaolo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam kolegów. W trakcie pierwszych lotów z modelem RC niestety z jakichś powodów nie posłuchał i uciekł (podejrzewam, że pilot za mało doświadczony . Poszukuję kogoś, kto zechciałby pomóc w odszukaniu modelu przy pomocy modelu z kamerą. Latałem w okolicach Krakowa. Obszar do przeszukania około 10ha - otwarty teren wysokie trawy i krzewy. Z góry serdecznie dziękuję za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabiaolo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Model został odnaleziony. Proszę o zamknięcie wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 hrabiaolo, to napisz gdzie co i jak :wink: Ja swojego kiedyś szukałem przez 2 miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekkk Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Mój się odnalazł po 4 miesiącach - dzięki znajomemu rolnikowi. Jest już odbudowana i czeka na ponowny oblot. http://www.rc-cam.pl/viewtopic.php?p=52474#52474 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi