SiSon Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam. Czy istnieje program który eliminowałby, sam zamykał etc. wyskakujące reklamy? Rozumiem, że portale i strony na tym zarabiają, a ja nie muszę z nich korzystać, jednak zaczynają mnie doprowadzać do szału. Na wielu stronach wyskakują co odświeżenie czy przełączenie zdjęcia, często są ruchome, a już niektóre gnojskie - uciekają przed myszką -,- Próbowałem wygooglować jakieś frazy, niestety nic nie znalazłem [ale przyznaje się, nie szukałem za długo. Pozdrawiam
Timi Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Jak używasz Fifefoxa to tylko adblock https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/adblock-plus/ Jest też chyba dla opery albo dla chorme
koszkin Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Polecam "Add Muncher" u mnie sprawdza się znakomicie
Air Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dla Firefoxa - standardowo - ArcyBiskuP czyli AdBlock Plus. Sam używam, m.in żeby wycinać bannery na tym forum i sobie chwalę :]
SiSon Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 Narazie uzylem adstop i chyba pomoglo- jak dotad nic nie wyskoczylo, albo mialem szczescie. Dam jeszcze znac. Uzywam google chrome.
Rekomendowane odpowiedzi