kasia Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Dzień dobry nie ukrywam, że forum przeglądałam po raz pierwszy przed Świętami w poszukiwaniu wskazówek co do latającego prezentu dla mojego chłopaka. Coś niecoś wyczytałam, zakupiłam, wręczyłam i... wróciłam tutaj, bo helikopter postanowił nie ruszyć śmigłami ani o milimetr... Także witając się, liczę jednocześnie, że po założeniu odpowiedniego tematu będę w stanie uzyskać jakieś wskazówki co zrobić dalej z naszym "nielotem" podrawiam ciepło (bo paskudna pogoda na zewnątrz) Kasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Czesc! :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymoncim Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 avatar skraf'a idealnie pasuje do mojej miny "o dziewczyna" hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi