tomek95 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 mam problem z ładowarka turnigy. przez przypadek zwarłem wtyczke (banan) z ładowarka i sie zaiskrzyło.I kiedy załączylem następny pakiet napięcie stało w miejscu i prąd czytałem ze trzeba wymienić tranzystor ale nie znalazłem takiego. Czy ktoś wie jaki to ma byc tranzystor i czy coś jeszcze należy wymienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeszekJ Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 No to chyba zaczynaj szukać kontaktu z panem Andrzejem Piecem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Wiese Fototechnik Andrzej Piec tel. 0 604 804 333 mail: andrzejpiec@interia.pl Polecam, doskonały kontakt i fachowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witam,dołacze się do tematu,coś sie podziało z ładowarką Accucel 6 ,niby wyświetla ładowanie,prąd idzie w górę, ale napięcie stoi w miejscu no i kicha ,nie wiem co z tym zrobić. http://youtu.be/JHX3aDYV-nM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi