JaneczekB Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Bardzo się cieszę, że jest takie miejsce jak to forum. Jestem początkującym "pilotem" RC. Zawsze chciałem mieć takie zabawki i w zasadzie sprzeciw mojej żony sprawił, że na poważnie zająłem się lataniem w mniejszej skali. Kiedyś przed narodzinami mojego syna latałem w realu pod paralotnią i był to dla mnie cały świat. Do startu do kolejnego tylko sprawdzałem pogodę. Umówiliśmy się, że jak dzieci będą odchowane to wrócę do tego wspaniałego niebezpiecznego sportu. Jak widać znalazłem sobie inny dużo bezpieczniejszy sposób na latanie, a to głównie dzięki minaturyzacji kamer i możliwości oglądania świata z góry. Interesuje mnie "zwiedzanie" za pomocą FPV i nagrywanie tego w wysokiej rozdzielczości po wylądowaniu. Mój pierwszy model to Piper Cub, kupiony w kicie, który co prawda kilka razy wystartował, ale teraz grzecznie czeka na dużą dawkę kleju Czeka, bo teraz klejonymi sukcesami latam EasyStar`em na aparaturze z Cub`a. Moja kamerka, puki co to ta 5MPp HD z HK. Z góry świat jest piękniejszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krytek Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witamy kolejnego maniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi