kittyPL Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam, Szczerze mówiąc, w dziedzinie modelarstwa jestem totalnym laikiem, aczkolwiek mam sporo zapału ;D. Ostatnio kolega dał mi polatać swoim 3,5 kanałowym helikopterkiem, i spodobało mi się Zdążyłem kupić już własny (MJX F27), niedrogi i wytrzymały, ludzie w różnych miejscach piszą że dobry na start ;D Cóż jeszcze dodać... Zarejestrowałem się aby móc porozmawiać z ekspertami którzy swoją radą niosą nieocenioną pomoc Pozdrawiam wszystkich modelarzy Kitty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witaj . Czy jesteś pewien że był on 3,5 kanałowy? Niema raczej takich, chyba że wprowadzili jakieś nowe technologie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kittyPL Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie jestem, tak miał na opakowaniu ;P jak mówiłem, nie znam się za bardzo ;D Ale latał góra/dół, przód/tył, obracał się, a aparatura miała takie przyciski po bokach, i wtedy przechylał się w prawo/lewo Czekam na moda/admina Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi