razor Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Potrzebuję rurki alu 10x10 przekrój kwadratowy. Byłem już w dwóch castoramach i nie mają :/ Gdzie jeszcze szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Kupowałem jakoś w listopadzie w Leroy Merlin w Arkadii. Mieli bardzo duży wybór wszelkich rurek, rureczek, płaskowników, profili prostokątnych, o których piszesz też. Oczywiście ze zwykłego miękkiego aluminium, nie duralowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jeśli masz w pobliżu OBI albo Praktikera to też możesz przejrzeć im zapasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 dzięki już mam, faktycznie, były 3 ostatnie w Praktikerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi