militariusz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam! Zainspirowany modelami Darka [zalesvw] w tym temacie będę chciał przedstawić budowę mojego modelu a raczej konwersji Brontozasaurusa na model jeszcze bardziej terenowy. Przedstawię po krótce planowane wyposażenie: silnik:terra claw nowak serwo: tower pro metalowe zębatki regulator:tamiya teu-104 bk przekładnia i wały:Himoto dyfry i reszta: Himoto od modelu brontasaurus alu:od Darka [dzięki wielkie] Jak narazie wykonałem pudełko na elektronikę wstępnie przyciąłem płytę podłogową oraz wykonałem sterownik do wyciągarki Kolejne prace będą prowadzone w przypływach czasu i gotówki. Zapraszam do komentowania, udzielania rad i wytykania ewentualnych wad modelu i mojej pracy. Foty w linku: https://picasaweb.google.com/102618787276667888748
militariusz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dzięki za propozycję ale nic z hmmwv na tym podwoziu nie będzie :cry: . Gdy szerokość będzie odpowiednia to robi się bardzo długi [63 cm] a wtedy byle kopiec mu straszny. W takim razie postaram się zbudować karoserię własnego pomysłu zobaczymy co z tego wyjdzie.
militariusz Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Całkiem fajne. Ural przypadł mi do gustu wymiarowo i wyglądowo . Tylko czy wypada robić cięzarówę na wahaczach :?:
stasw328 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Mówiłem ci, żebyś dostosował karoserię od malucha do "bronka"
militariusz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 Niestety nie . Prace staneły z powodu zbierania funduszy na model ECO expert
Rekomendowane odpowiedzi