militariusz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam! Zainspirowany modelami Darka [zalesvw] w tym temacie będę chciał przedstawić budowę mojego modelu a raczej konwersji Brontozasaurusa na model jeszcze bardziej terenowy. Przedstawię po krótce planowane wyposażenie: silnik:terra claw nowak serwo: tower pro metalowe zębatki regulator:tamiya teu-104 bk przekładnia i wały:Himoto dyfry i reszta: Himoto od modelu brontasaurus alu:od Darka [dzięki wielkie] Jak narazie wykonałem pudełko na elektronikę wstępnie przyciąłem płytę podłogową oraz wykonałem sterownik do wyciągarki Kolejne prace będą prowadzone w przypływach czasu i gotówki. Zapraszam do komentowania, udzielania rad i wytykania ewentualnych wad modelu i mojej pracy. Foty w linku: https://picasaweb.google.com/102618787276667888748 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
militariusz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dzięki za propozycję ale nic z hmmwv na tym podwoziu nie będzie :cry: . Gdy szerokość będzie odpowiednia to robi się bardzo długi [63 cm] a wtedy byle kopiec mu straszny. W takim razie postaram się zbudować karoserię własnego pomysłu zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
militariusz Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Całkiem fajne. Ural przypadł mi do gustu wymiarowo i wyglądowo . Tylko czy wypada robić cięzarówę na wahaczach :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Mówiłem ci, żebyś dostosował karoserię od malucha do "bronka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
militariusz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Niestety nie . Prace staneły z powodu zbierania funduszy na model ECO expert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi