hornet71 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 witam gorąco kolegów jeśli pozwolą tak się nazwać ,to moje początki z modelarstwem choć jestem wiekowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet71 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 mam pytanko jeśli można czy nie będzie problemu z włożeniem większego silnika jak spalinowego 61 do katany 60 bo w sklepach piszą nawet 90 mówie o 2 taktach :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrs603 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 witam wszystkich użytkowników forum a propo, hornet71 - jeśli "ty" jesteś wiekowy :wink: to ja jestem, dinozaur? :wink: :rotfl: mam tu fajną stronkę http://piotrs603-wszystkoomodelarstwie.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witajcie na forum Arku pytanie zadaj w odpowiednim dziale, tu sie tylko poznajemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi