Kuba.l Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Jako iż od kilku tygodni buduję takie cudo postanowiłem w końcu przeprowadzić fotorelację. najpierw trochę informacji ogólnych: skala ok 1:10 Rozpiętość 99 cm Długość bez kołpaka 83 cm Masa: ile wyjdzie tyle będzie :mrgreen: Konstrukcja sklejkowa kryta fornirem Najpierw plany wykonane prze zemnie : i plan ''skrzynki'' kadłuba A teraz kadłub: Dostęp do serw wraz z półką: Mocowanie ''pręcika'' epoksydowego: Usterzenie będzie jeszcze okryte fornirem i wzmocnione: kółeczko : Skrzydła są przerobione z poprzednika tego samolotu (kadłub był tak słaby że nie wytrzymał zbyt długo :evil: dlatego dorabiam nowy kadłub i modyfikuję skrzydła) będą pokryte jeszcze fornirem: Od spodu bez lotek i klap: Skrzydła wykonam nowe ale w tej chwili niestety nie mam materiałów dlatego korzystam z tego co mam Temat postaram się odświeżać w weekendy. CDN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi