RobUK Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 W ferworze walki troche się pomyliłem, śmigło w drugiej częci filmiku jest większe. z baterią 350mAh jest 10,7, następnie zmieniłem baterię na 480mAh i śmiglo na 11x7. Widać zdecydowaną różnicę w locie, bardziej dynamicznie i szybciej lata w drugim przypadku (bardzo znacznie). Przedwczoraj i wczoraj rano latałem praktycznie w bezwietrznej pogodzie, dzisiaj jest tak samo więc ide trenować dalej Próbowałem wykonywać proste figury, zwroty, lot "na plechach", żadnych niespodzianek. Lądowanie w trybie "Emergency" bez śmigła, okazało się, że przyciąłem oś silnik pod propsaver zbyt krótko i się ześliznęło ale lot szybujący odbył się bez żadnych przykrych konsekwencji jest bardzo dobrze wyważony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi