tosadek Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Witam wszystkich. Jestem sobie takim niedzielnym modelarzem. To znaczy latam tylko w niedziele :wink: Popełniłem kilka samolocików. Jedne latały, a drugie nie.
MareX Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Witam Tomku! Mam nadzieję, że będziesz nie tylko niedzielnym forumowiczem... No i pochwal się swoją kolekcją. Te nieloty też są ciekawe, bo i ja zacząłem od nielota i chętnie poznam przyczyny braku chęci do latania u innych modeli.
qba Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Witaj ;] BTW jak tafiles na To forum?
tosadek Opublikowano 20 Września 2007 Autor Opublikowano 20 Września 2007 Dzięki za miłe słowa. Moje nieloty już leżą w koszu. W zasadzie prawie każda kraksa miała dwie przyczyny: kiepski (niedzielny) pilot kierujący kiepską (niedzielną) konstrukcją. Mam syndrom "Zosi samosi". Czasami udaje mi się syndrom ten poskromić i wtedy pytam kogoś o radę. Ale czasami Zocha wygrywa i słyszę gdzieś za uchem - "kurde, nie po to obryłeś się tyle o tych liczbach Reynoldsa i zapasach stateczności by kogoś pytać o zdanie!" Staram się teraz zawrzeć z Zochą kompromis i oprzeć się na dojrzałej konstrukcji dojrzałego modelarza. Ja wybieram konstrukcję, ona poprzerabia, ale ja najpierw popytam o rady. "Jak tu trafiłem?" znaczy też zapewne "dlaczego tu trafiłem?". Forum jest chyba powszechnie znane, stało się dorosłe, a ja chcę wyciągnąć informacje od obecnych tu osób - czyli mam w tym interes! :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.