tosadek Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witam wszystkich. Jestem sobie takim niedzielnym modelarzem. To znaczy latam tylko w niedziele :wink: Popełniłem kilka samolocików. Jedne latały, a drugie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witam Tomku! Mam nadzieję, że będziesz nie tylko niedzielnym forumowiczem... No i pochwal się swoją kolekcją. Te nieloty też są ciekawe, bo i ja zacząłem od nielota i chętnie poznam przyczyny braku chęci do latania u innych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witaj Tomku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witaj ;] BTW jak tafiles na To forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosadek Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Dzięki za miłe słowa. Moje nieloty już leżą w koszu. W zasadzie prawie każda kraksa miała dwie przyczyny: kiepski (niedzielny) pilot kierujący kiepską (niedzielną) konstrukcją. Mam syndrom "Zosi samosi". Czasami udaje mi się syndrom ten poskromić i wtedy pytam kogoś o radę. Ale czasami Zocha wygrywa i słyszę gdzieś za uchem - "kurde, nie po to obryłeś się tyle o tych liczbach Reynoldsa i zapasach stateczności by kogoś pytać o zdanie!" Staram się teraz zawrzeć z Zochą kompromis i oprzeć się na dojrzałej konstrukcji dojrzałego modelarza. Ja wybieram konstrukcję, ona poprzerabia, ale ja najpierw popytam o rady. "Jak tu trafiłem?" znaczy też zapewne "dlaczego tu trafiłem?". Forum jest chyba powszechnie znane, stało się dorosłe, a ja chcę wyciągnąć informacje od obecnych tu osób - czyli mam w tym interes! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.