afish Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Pytanie jak w temacie .. zastanawiam sie z czego moge zrobic kola do samolotu o wadze 0,5 kg (500g) niestety nie posiadam zabawek z których mógłbym takie kola pozyskac .. Czy ktos zastepowac wogóle podwozie ze sklepu z kolami czyms innym ? zastanawiamlem sie nad wycieciem ze sklejki;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 http://www.tbm.lasowice.net/ :arrow: warsztat rc :arrow: i tam wykonanie lekkiego podwozia a prościej to po prostu kupić w sklepi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 no wlasnie chcialem zobaczyc jak sie sprawuja samoloty z podwoziem ( w mojej karierze 3 bez podwozia w tym 2 rozbite ) a placic 15 zł za przesylke warta mniej niz 10 to sie nija z celem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 wiem że ludzie robią z piankowej izolacji do rur. Kupuje się w supermarkecie budowlanym taką koszulkę z gąbki do naciągnięcia na rurę i tnie się to na plasterki. Ale chyba taniej, niż kółka ze sklepu nie wyjdzie, bo rury spory kawał trzeba kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Jak ja kupowałem rury do izolacji rur od ogrzewania centralnego to płaciłem ok. 2.50zł za odcinek 2m o średnicy wew. 30mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Pierwszorzędny pomysł z tą izolacją do rur CO !!! Mam nadzieję, że nasz Tiger - znany "producent" kółek do "staroci" przeczytał o tym pomyśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.