rafalgruszka Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam Czy jest ktoś na forum kto gra w Battlefield 3? rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Nie gra ale grał - ponieważ gra ukończona w 100% W czym mogę pomóc ???? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidos Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Gra w battlefield 3 w trybie offline to porażka. Offline przeszedłem w 5 godzin. Dopiero online pokazuje skrzydła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 sorki nie dopisałem chodzi mi o tryb multiplayer oczywiście fajnie byłoby z kolegami z forum pograć... tak przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 fenomenalny wprost projekt! Jestem ciekaw ile kasy w to umoczyli? Jednak efekt jest prawdopodobnie powalający... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Nie gra ale grał - ponieważ gra ukończona w 100% W czym mogę pomóc ???? tej gry przecież nie da się ukończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRI100F Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ja gram O jaką platformę chodzi ?? Nie gra ale grał - ponieważ gra ukończona w 100% ... a to ciekawe ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 PC - razorree Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 O jaką platformę chodzi ??PCjaki nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRI100F Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 O jaką platformę chodzi ??PCjaki nick? To se nie pogramy ja gram na PS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mounter Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 pc - mounterd :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 A mnie nie chce pójść.. :evil: W trakcie wczytywania mapy wyskakuje jakiś błąd i :ass: I tak za każdym razem. I nie pomaga reinstalacja.. W związku z tym napieram w BF2142.. Czy ktoś może jeszcze..? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi