janegab Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Wybieram się do Austrii-okolice Linz. Będą narty- ale jak tu nie wziąść klamotów do latania wszak to kraina "góralska" Nie problem dla mnie znależć zbocze ale może ktoś ma doświadczenie na tym terenie . Pozdrawim. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Serdecznie dziękuję Władkowi z Johannesburga za szczególowy opis terenu / okolice GOESLING/ do lotów w LINZ-AUSTRIA. Pozdrawiam Janek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtom Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Nie tylko Ty jedziesz na narty :twisted: Podziel się wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Tom -przyjacielu-modelarzu-co chcialbyś wiedziec...? O miejscu do latania w Linz/ odezwal sie expert tego terenu -mieszkajacy obecnie w RPA a latem lata w Linz. O nartach moge rowniez odpowiedzieć / w linz stok do śmigania w odleglosci ok 15 km/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Janek śmigałeś może w Hochkar ?? lub Otscher ? ja tam byłem dwa tygodnie temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Nie byłem nigdzie bo kolega zapraszajacy mnie do LINZ mial niespodziewany pogrzeb - przyjechal do Polski do Ostrzeszowa...niewidzieliśmy się 40-lat -wyobrazsz sobie spotkanie po takim czasie / wojsko/...oj będzie sie lalo-działo...Jestem spakowany na narty/ loty/ w kraju...czekam by trochę mroz odpuscil bo nie lubie kalesonow ..ha..ha a potem LINZ....ten teren opisal mi "Władek"-mieszkajacy obecnie w RPA /modelarz-sedzia zawodow/-jak chcesz podam Ci do niego skypa-bardzo sympatyczny facet =gadam z Afryka godzinami. Władek pracowal w LINZ za komuny potem wyemigrowal -a obecnie latem przyjeżdza z sentymentu do ziomali...pozdrawiam . Latam czesto na lotnisku w Koninie jest niespodziewana super termika-zawsze kojarzyła mi sie z upalami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Piotrek ! Widzę żeś "kozak" na nartach zimowych-zapraszam -latem na narte -solo-wakeboard- i inne uciechy-do Mikorzyna osrodek "Wityng" mamy w koninskiem piekny łańcuch jezior z "podgrzewaną woda" z 2elektrowni...wejdz na polskie forum motorowodne-sporty wodne- janegab narty solo -wakeboart- tam zobaczysz nasze jeziora- a i jest gdzie potem polatac pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Czy Kozak to nie wiem ale narty to jak latanie nie mówie że nie wpadnę do Ciebie ale narazie ciężko mi cokolwiek planować na lato.Czy Ty w lecie się wybierasz gdzieś na latanie na zbocze ? ja całkiem możliwe że wyskoczę na weekend na Donavaly lub do Bezmiechowej pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 O Donawaly-Bezmiechowej ...myślę cały czas. Zawsze zimą jestem w Krynicy "Góralskie" na nartach / z lataniem w Tyliczu/ chciałbym zaliczyć to miejsce latem-jest przepieknie..Wszystko przed nami . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Władku z Johannesburga proszę o kontakt w spr. wyjazdu do LINZ..pozdrawiam janek Konin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi