Marcin851 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam wszystkich:) Mam na imie Marcin mam 26 lat, mieszkam w Gorzyczkach (gmina Gorzyce obok Wodzisławia Śląskiego) Przygodę z modelarstwem zacząłem jakieś pół roku temu. Pierwszym modelem był helik Big lama dla mnie nieśmiertelny!!! Po tylu kraksach co przeszedł lata do dziś Później okazyjnie kupiłem motoszybowca blizzarda multiplexa, do niego zakupiłem silnik ray c3542/05, reg ray 40, pakier tornado power 2250 30c, odbiornik i nadajnik Tgy 9x. Tu był mój błąd z tym blizzardem jak mi kumpel modelarz powiedział że jak na początek to za trudny w pilotowaniu model "za szybko wlazłem na głęboką wodę". Kraksa za kraksą, nie umiałem nim latać, za dziwoki był! Postanowiłem kupić EGP i to było to Do niego przełożyłem całą elektronikę z blizzarda i przepięknie i przeprzyjemnie się nim latało do czasu gdy na dojść dużej wysokości pikując w dół padło serwo wysokości a pech taki że spadł na drogę asfaltową :cry: większe kawałki pozbierałem resztę jedynie szło smiatkiem i szyfelką :cry: o dziwo elektronika przetrwała Mając przekonanie do EGP kupiłem drugiego i latam nim do dziś Aktualnie poszukuję modelu motoszybowca z wyższej półki całolaminatowego lub laminat + konstrukcja. Chciałbym takiego by latał tak przyjemnie jak EGP taki przewidywalny i powolny by przelatując nim obok siebie, nad sobą fascynować się jego widokiem ale też gdy jak mi się zachce to by szło nim się powygłupiać I tu mam do was pytanie koledzy jaki model byście mi polecali? kwota do 1000zł Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi