misiekkk Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam, może już była mowa o tych przejściówkach na forum - ja jeszcze nie spotkałem się z tym a żałuję, bo pewnie wykorzystałbym w swojej Becie - mógłbym wstawić outrunnerka i śmigiełko 7" lub 8" bez problemu. http://www.smallpartscnc.com/rcmain.html Ma także przejściówki do różnych innych modeli. Ktoś może kupował ? Transport do Polski podobno jedyne $4. Można kupić także przez ebay.
utopia Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Do bety wejdzie śmigło 8" ? nie trzeba będzie przy tym unieść wyżej silnika? tam chyba do belki ogona dość blisko? edit - wszystko jasne już zobaczyłem - jednak trzeba . A takie pseudo mocowanie to sam w domu zrobisz w czasie wypicia 1-2 browarów....wyjdzie tanniej
misiekkk Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja wiem, że prawdziwy modelarz nie lata tylko buduje modele ;-) Ale osobiście żałuję, że nie znalazłem tego wcześniej bo rozwiązało by to problem doboru napędu i śmigła. A do tego wygląda całkiem solidnie - nie wiem dlaczego określasz to jako "pseudo mocowanie"
Rekomendowane odpowiedzi