misiekkk Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam, może już była mowa o tych przejściówkach na forum - ja jeszcze nie spotkałem się z tym a żałuję, bo pewnie wykorzystałbym w swojej Becie - mógłbym wstawić outrunnerka i śmigiełko 7" lub 8" bez problemu. http://www.smallpartscnc.com/rcmain.html Ma także przejściówki do różnych innych modeli. Ktoś może kupował ? Transport do Polski podobno jedyne $4. Można kupić także przez ebay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Do bety wejdzie śmigło 8" ? nie trzeba będzie przy tym unieść wyżej silnika? tam chyba do belki ogona dość blisko? edit - wszystko jasne już zobaczyłem - jednak trzeba . A takie pseudo mocowanie to sam w domu zrobisz w czasie wypicia 1-2 browarów....wyjdzie tanniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekkk Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja wiem, że prawdziwy modelarz nie lata tylko buduje modele ;-) Ale osobiście żałuję, że nie znalazłem tego wcześniej bo rozwiązało by to problem doboru napędu i śmigła. A do tego wygląda całkiem solidnie - nie wiem dlaczego określasz to jako "pseudo mocowanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi