bzik4 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 pawel4090, Nie o to chodzi żeby pić bo się wtedy fajniej lata, chodzi mi tylko o to że wódka jest dla ludzi i służy do picia. Mogę się założyć że 99,9% ludzi którzy trochę wypili nie kładzie się do łóżka spać żeby swoją osobą nie narazić innych na szwank. :wink: I żeby była jasność nigdy nie jeżdżę po alkoholu i nikomu na to nie pozwalam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Nie jestem wrogiem alkoholu, wręcz przeciwnie :twisted: Jednak łączenie go z niektórymi czynnościami może stać się niebezpieczną mieszanką. Świetnie się lata po paru drinkach...symulatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 d.a.r.o popieram cię w stu procentach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Brakuje wam tylko mocherowych beretów na głowie;) ,chłopak sobie wypił i latał z dala od miasta a pouczacie go jak by conajmniej latał gigantem 100cc..Panowie powinniscie wykładać filozofię i psychologie na uniwerku tam byście napewno się spełnili;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 heksodus, co ty nie powiesz...potem płacz i zgrzytanie zębów, czemu tak się to stało. Co ? Ja przynajmniej nie popieram, takiego zachowania, ale całkowicie zgadzam się z Darkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Nie miałem na mysli ze świetnie sie lata po drinku też nie popieram,ale jesli z dala od ludzi chciał chłopak sie sprawdzić to uważam ze to jego nowe doswiadczenie:) i niech lepiej spróbuje tam gdzie był czyli na bez ludziu niz na lotnisku gdzie jest duzo gapowiczy, a wy mu zaraz pełny wykład zamiast docenic jego szczerość. Ale bez urazy.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi