Artes Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witam, potrzebuję znaleźć danych technicznych tej aparatury nigdzie nie mogę znaleźć. Warto ją kupić dla początkującego ? Pozdrawiam
engelbert Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witaj Warto ją kupić dla początkującego ? Dla początkującego poczytać warto. :ble: Do tego służy forum Do czego chcesz radia używać, do tej motorówki którą kończysz, czy do planowanego latającego?
noker Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Jakich parametrów potrzebujesz? Jest to aparaturka od małego indoorowego helikopterka, specjalnie duzym zasięgiem pewnie nie grzeszy, czterokanałowa z trymerami i rewersami na każdym kanale, wymienny kwarc /z tego co widać po zdjęciach/ zasilanie 8xAA, jest mozliwość zmiany pomiędzy MODE1 a MODE2 Rozwojowe toto raczej nie jest,
Artes Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witam, dzięki za tak szybką odpowiedź. engelbert, tak potrzebuje do mojej motorówki. A co można powiedzieć o Graupner - XG-6 Sport-Spec FM 40 MHz z modele.sklep.pl ??
engelbert Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Oto właśnie chodzi, "pistoletowa" do motorówki, jak najbardziej. Jak dobrze poszukasz to za podobna cenę pewnie i na 2,4 MGz znajdziesz. A jak trochę dołożysz to i z rewersem na serwa. :ble:
Artes Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 engelbert, na razie szukam ale nic konkretnego nie znalazłem. Jeśli miałbyś coś na oku to chętnie zobacze ;] Dzięki za pomoc.
engelbert Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Halo Artes Jeżeli cena tego nadajnika: Graupner - XG-6 Sport-Spec FM 40 MHz Ci odpowiada, to nie zastanawiaj się więcej tylko bierz :wink: Jak najbardziej spełnia wymagania Twojej motorówki. A że nie jest na 2,4GHz, no to nie jest, może następna będzie.
Artes Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 engelbert, w poniedziałek będę zamawiał tylko muszę tam zadzwonić czy mają wszystko bo czytałem że towar na stronie jest a tak naprawdę go nie ma :twisted: Pozdrawiam i dzięki za pomoc w wyborze.
Cimek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 http://allegro.pl/aparatura-hk-gt-2-2-4ghz-2ch-komplet-sklep-gwar-i2083879032.html Kolega używa do samochodów, statków i ładnie chodzi
Rekomendowane odpowiedzi