Skocz do zawartości

CARSON 4CH 35MHZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję znaleźć danych technicznych tej aparatury nigdzie nie mogę znaleźć. Warto ją kupić dla początkującego ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Witaj

Warto ją kupić dla początkującego ?

Dla początkującego poczytać warto. :ble: Do tego służy forum :)

Do czego chcesz radia używać, do tej motorówki którą kończysz, czy do planowanego latającego?

Opublikowano

Jakich parametrów potrzebujesz?

Jest to aparaturka od małego indoorowego helikopterka, specjalnie duzym zasięgiem pewnie nie grzeszy, czterokanałowa z trymerami i rewersami na każdym kanale, wymienny kwarc /z tego co widać po zdjęciach/ zasilanie 8xAA, jest mozliwość zmiany pomiędzy MODE1 a MODE2

Rozwojowe toto raczej nie jest,

Opublikowano

Witam, dzięki za tak szybką odpowiedź.

engelbert, tak potrzebuje do mojej motorówki.

A co można powiedzieć o Graupner - XG-6 Sport-Spec FM 40 MHz z modele.sklep.pl ??

Opublikowano

Oto właśnie chodzi, "pistoletowa" do motorówki, jak najbardziej.

Jak dobrze poszukasz to za podobna cenę pewnie i na 2,4 MGz znajdziesz.

A jak trochę dołożysz to i z rewersem na serwa. :ble:

Opublikowano

engelbert, na razie szukam ale nic konkretnego nie znalazłem. Jeśli miałbyś coś na oku to chętnie zobacze ;]

Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Halo Artes

Jeżeli cena tego nadajnika: Graupner - XG-6 Sport-Spec FM 40 MHz Ci odpowiada, to nie zastanawiaj się więcej tylko bierz :wink:

Jak najbardziej spełnia wymagania Twojej motorówki. A że nie jest na 2,4GHz, no to nie jest, może następna będzie.

Opublikowano

engelbert, w poniedziałek będę zamawiał tylko muszę tam zadzwonić czy mają wszystko bo czytałem że towar na stronie jest a tak naprawdę go nie ma :twisted:

Pozdrawiam i dzięki za pomoc w wyborze.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.