lopez 16 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Panowie brat posiada firmę fotograficzną i chce wzbogacić swoje zdjęcia o nowy wymiar, sprzęt którym dysponuje jest dosyć drogi i dlatego zależy mu na solidnej konstrukcji,cena nie jest aż tak istotna, najważniejsza jest niezawodność takiego hexacoptera oraz jego udźwig ok 5 kg Znalazł takie rozwiązanie KLIK I zastanawia się nad kupnem najdroższego zestawu za 2,5 tyś dolców Proszę znawców tematu o zapoznanie się z tym sprzętem i wyrażenie swojej opinii Być może jest w Polsce hexacopter który ma podobne właściwości Z góry dzięki za odpowiedzi
adrian44 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Znawca tematu to nie jestem. Ale za 2,5 tys $ to raczej żaden rc nie uniesię tych 5kg.. i nie będzie na tyle stabilny żeby jeszcze w 1 osobę samemu nim sterować
Air Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Panowie brat posiada firmę fotograficzną i chce wzbogacić swoje zdjęcia o nowy wymiar, sprzęt którym dysponuje jest dosyć drogi i dlatego zależy mu na solidnej konstrukcji,cena nie jest aż tak istotna, najważniejsza jest niezawodność takiego hexacoptera oraz jego udźwig ok 5 kg Znalazł takie rozwiązanie KLIK I zastanawia się nad kupnem najdroższego zestawu za 2,5 tyś dolców Proszę znawców tematu o zapoznanie się z tym sprzętem i wyrażenie swojej opinii Być może jest w Polsce hexacopter który ma podobne właściwości Z góry dzięki za odpowiedzi To niech od razu pomyśli o zatrudnieniu pilota do tego, latanie platformą to nie jest takie myk myk
lopez 16 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 Panowie ja was pytam o jakieś rady i ew linki do innych hexa o podobnym udźwigu.Co do nauki latania to myślę ze kilkadziesiąt godzin na szkolenia na lotnisku wśród ludzi którzy to ogarniają i jakoś da rade.Ew trzeba będzie zmontować coś mniejszego do nauki
polch Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja bym brał TO dobrą lustrzankę spoko podniesie, ale o pięciu kilogramach to raczej zapomnij...
Rekomendowane odpowiedzi