lopez 16 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Panowie brat posiada firmę fotograficzną i chce wzbogacić swoje zdjęcia o nowy wymiar, sprzęt którym dysponuje jest dosyć drogi i dlatego zależy mu na solidnej konstrukcji,cena nie jest aż tak istotna, najważniejsza jest niezawodność takiego hexacoptera oraz jego udźwig ok 5 kg Znalazł takie rozwiązanie KLIK I zastanawia się nad kupnem najdroższego zestawu za 2,5 tyś dolców Proszę znawców tematu o zapoznanie się z tym sprzętem i wyrażenie swojej opinii Być może jest w Polsce hexacopter który ma podobne właściwości Z góry dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Znawca tematu to nie jestem. Ale za 2,5 tys $ to raczej żaden rc nie uniesię tych 5kg.. i nie będzie na tyle stabilny żeby jeszcze w 1 osobę samemu nim sterować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 I myślisz że to samo poleci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Panowie brat posiada firmę fotograficzną i chce wzbogacić swoje zdjęcia o nowy wymiar, sprzęt którym dysponuje jest dosyć drogi i dlatego zależy mu na solidnej konstrukcji,cena nie jest aż tak istotna, najważniejsza jest niezawodność takiego hexacoptera oraz jego udźwig ok 5 kg Znalazł takie rozwiązanie KLIK I zastanawia się nad kupnem najdroższego zestawu za 2,5 tyś dolców Proszę znawców tematu o zapoznanie się z tym sprzętem i wyrażenie swojej opinii Być może jest w Polsce hexacopter który ma podobne właściwości Z góry dzięki za odpowiedzi To niech od razu pomyśli o zatrudnieniu pilota do tego, latanie platformą to nie jest takie myk myk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez 16 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Panowie ja was pytam o jakieś rady i ew linki do innych hexa o podobnym udźwigu.Co do nauki latania to myślę ze kilkadziesiąt godzin na szkolenia na lotnisku wśród ludzi którzy to ogarniają i jakoś da rade.Ew trzeba będzie zmontować coś mniejszego do nauki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polch Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja bym brał TO dobrą lustrzankę spoko podniesie, ale o pięciu kilogramach to raczej zapomnij... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi