Piotrfala Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witam wszystkich. od jakiegoś czasu mam się z zamiarem zapakowania do aparatury graupnera modułu 2,4 ghz firmy jeti. Czy jest to dobry pomysł ? miał ktoś jakieś problemy z którymś z tych komponentów ? czy może istnieje jakaś lepsza opcja 2,4 do graupnera ? z góry dzięki za pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krytek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 MX16+FrSky moja propozycja latam na tym i jest ok polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jeti jest jednym z lepszych i pewniejszych systemów, szeroko rozbudowany i zresztą ciągle są wprowadzane nowe czujniki i odbiorniki. Wady... oczywiście cena, ale za to super serwis i większa pewność, że system nie zniknie z rynku bo nagle wymyślą coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrfala Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 No właśnie prestiż firmy jest dużym atutem, ale słyszałem pogłoski że MX16 nie sprawdziła się z wbudowanym seryjnie modułem jetiego dlatego powstało moje zapytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Nie słyszałem o problemach ani z fabrycznymi ani z przerabianymi przez modelarzy. Sam przerobiłem może z 10 egzemplarzy na moduły JETI i nikt nie zgłosił problemów. Sam planuję założenie do starej Profi 3010 modułu Jeti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi