GEX999 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Takie pytanie- czy coś takiego podeszło by pod moduł 2,4 ghz Hiteca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nie chcę wprowadzić CIę w błąd ale wyczytałem gdzieś na HK że to chodzi tyko z modułami nadawczymi "MIKRO" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Po pierwsze jest to płytka sterująca do mikro modeli (tak jak by ktoś nie wiedział, ale sądzę że wszyscy wiedzą) takie możemy spotkać w Vaporze z Parkzone. Jaki masz typ kodowania w Twoim Hitecu. Tutaj jest FHSS, więc jeśli masz taki sam to podejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Nie podejdzie, ponieważ system jest "osobny" jak spectrumy, etc. Musiałbyś dokupić moduł o taki : http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__18819__2_4Ghz_SuperMicro_Systems_HK_MFX600_H_Hitec_Compatible_.html Wtedy zadziała.. Lecz powiem Ci tak, że totalny badziew. serwa mają taki słaby moment, że na prawdę :ass: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Dzięki za odpowiedzi! Tak przy okazji- czy jeżeli zaktualizuje moduł Spectra 2.4 do najnowszej wersji, to czy będzie wówczas wykrywał on Optimę 6, do której nie da się wgrać softu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zobacz czy jest ten sam kod kodowania np AFHSS w nadajniku i odbiorniku, bo na tym chyba Opitma chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Na pewno, ale słyszałem gdzieś, że po zaktualizowaniu modułu należy też zaktualizować odbiornik (optimę 7/9), a optimy 6 nie da się zaktualizować. I pytanie: czy wszystko będzie działać tak jak należy z optimą 6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjacek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Mam Aurorę od około roku. Przez ten czas chyba ze 2 razy wyszły aktualizacje, które oczywiście zrobiłem. Wszystko nadal działa mimo iż optimy 6 nie mogłem zaktualizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 GEX999, w sumie co za problem sprawdzić czy działa, podpinasz zasilanie z regla lub pakietu 4,8V i patrzysz czy się zbinduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ale mogłoby się okazać, że wgrywanie nowego softu nie ma sensu, a wtedy wydawanie prawie 100 zł na HPP-22 byłoby stratą pieniędzy. Przy okazji dzięki za odpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi