Capo Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Cześć, Od zawsze jarało mnie RC, teraz mam szansę spełnić 'marzenia' A czemu RC? Może poczucie wolności, daleki zasięg modelu który staje się moją trzecią reką? To tak jakby mieć kilometrową rękę, z okiem na końcu. Czy miałem już swój model? Na razie, nie licząc zabawek, miałem ładne, piekielnie szybkie spalinowe buggy 1/8 - jednak szybko ode mnie uciekł i postanowiłem spróbować sił w trójwymiarze. Co mnie zainspirowało? Pewnie znacie No risk - no fun? Zdecydowanie jeden z ładniejszych filmów ukazujących fpv jakie do tej pory widziałem - coś pięknego. A dlaczego się zdecydowałem? Bo do rozpoczęcia zabawy nie potrzeba, jak to w innych zajęciach bywa, kupy kasy. Mam nadzieje, że za pół tysiaka uda mi się coś skompletować na początek i dołączyć do zaszczytnego, podniebnego grona Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Nazywasz się Capo ? Popraw proszę w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capo Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Paweł R, Capo to ksywka/imie, prawdziwe imię jest tajne - chyba się domyślasz Cała rodzina woła mi Capo, albo Peter, albo - jak wolisz Piotr(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi