olo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Leszek myślisz że akurat tego MPX-xa planuję kupić bo mam radio które jest już stare chociaż jego gwarancja się na jeszcze nie skończyła ? Taka moda na mnie nie działa,i chyba zacznę tego żałować bo nie ma to jak dobry MPX MPX mnie zaskoczył bo nie spodziewałem się po nich takiego sprzętu i myślałem ze na 4000 się skończy. Oczywiście zaskoczył na same ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Nawet wibracje ma, loda nie zrobi ale ..... :twisted: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Nawet wibracje ma, loda nie zrobi ale ..... :twisted: :lol2: podobno robi ... wystarczy do wentylatora wsadzić ... :devil: wiem to tylko z przekazu bo kupiłem inne radio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Nawet wibracje ma, loda nie zrobi ale ..... :twisted: :lol2: podobno robi ... wystarczy do wentylatora wsadzić ... :devil: wiem to tylko z przekazu bo kupiłem inne radio A to błąd, dołożyłbyś marne 4000 zł i już miałbyś "właściwe " :wink: radio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Wiesz co Szczepan.... ale Ty jesteś ... i żeby mi tak pisać............... czekaj jeszcze cię nawiedzę ..jeszcze koledzy będą nas zbierać z pasa na lotnisku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi