Lothard Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 ma na imię Olek dopiero raczkuje w świecie modeli RC ale staram się w tym kierunku ciągle rozwijać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Skoro masz na imię Olek to prosiłbym o wpisanie tego samego imienia w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lothard Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 niech wiec tez tak będzie skoro Alex nie pasuje :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witaj Olku, jak widzę grono modelarzy z Katowic się powiększa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Widać regulaminu nie czytałeś skoro twierdzisz, że mi nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRI100F Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Widać regulaminu nie czytałeś skoro twierdzisz, że mi nie pasuje. Nie żebym się czepiał ale nie wiem czy wiesz , Aleksander i Olek to to samo :wink: a Alex to też to samo imię. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 To może ja sobie Pablo ustawie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRI100F Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 To napisz chłopakowi że musi wpisać Aleksander :twisted: A ja muszę poprawić na Krzysztof ? Oj czepiacie się już :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Nie musisz. Zamykam, koniec offtopa Lothard witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi