idzik15 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Witam, W tym poście chciałbym zaprezentowac model, który samemu zaprojektowałem i wykonalem z nastepujących materiałów: -depron 5mm i 3mm -balsa -taśma pakowa Ps: pomijam kleje Na początek zdjęcia z wczorajszego oblotu.(zacznę od końca) Jutro postaram się wstawic fotki z budowy musze je tylko skompersowac i wybrac najladniejsze Model kręci podstawowe akrobacje bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Ciekawy model. :mrgreen: Czym go pokryłeś :?: Gratuluje oblotu i z nie cierpliwością czekam na fotki z budowy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Czym go pokryłeś :?:-taśma pakowa No prosze Film jakiś się znajdzie? Coś pieknego jest w tych własnych projektach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Czym go pokryłeś Pokrylem depronem 3mm i tasma pakowa No prosze Film jakiś się znajdzie? Coś pieknego jest w tych własnych projektach...moze w niedziele uda sie go sfilmowac :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 A o to pierwsze fotki z budowy: Na początek żeberka wykonane z 5mm depronu i dźwigar z balsy(1m dł) kwadratowy 5x5mm,żeberka mają 20cm długości i ok 2,5cm wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 No, gratulacje! Ja jak miałem 14 lat to umiałem tylko samolot z kartki z zeszytu zrobić. A tu, własna konstrukcja, wykonanie i w dodatku lata! Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 No, gratulacje! Ja jak miałem 14 lat to umiałem tylko samolot z kartki z zeszytu zrobić. A tu, własna konstrukcja, wykonanie i w dodatku lata! Brawo! Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 A z tyłu przyleiłem sosnową listeweczkę(1m x 2mm x 1mm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 A z przodu balsowa trójkotna listwa 1m x 1cm x 1cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Oklejony spód depronem 3mm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Relacji ciąg dalszy: Oklejanie górnego płata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Gotowe skrzydło, wystarczy dokleić lotki,oszlifować i okleić taśma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Czas na kadłub: Dwie połowki ścian kadłuba, czerwoną kreską zaznaczyłem fragment które wyciąłem podczas dalszych prac: Spód kadłuba: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Paintowa wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Sklejony kadłub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Przycięty tył : w miejscu co w porzednich fotkach zaznaczyłem czerwona krecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.