awiator98 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam chciałbym się spytać czy ten model nadaje się na zawody f3j/m. PO zmianie dżwigara na 8x3 sonsna . z gory dziekuję ps. Jaki zastosowac w nim profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jeżeli wszystko zgadza się z regulaminem i model spełnia wymogi to czemu nie. Pozmieniaj trochę pierwszy post, Najważniejsze jest to, ze tylko w tytule jest wymieniona nazwa modelu. To nie lekcje J.polskiego jak się powtórzysz to nic się nie stanie. Byłem parę razy na zawodach F3J F3J/m nawet na Mistrzostwa Europy się załapałem Wdziałem dużo tych modeli i widziałem też co się dzieje ze skrzydłem podczas holowania jak dla mnie to ten dźwigar chyba za cienki. Ale to tylko moje zdanie, ja latam w innej kategorii może ktoś się wypowie obeznany bardziej. Cimek proszę przestań nabijać posty i spamować bo to już się zaczyna robić chore... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Najważniejsze jest to, ze tylko w tytule jest wymieniona nazwa modeluStary już jestem, okulary noszę i nie mam takiej wyobraźni jak Ty i może dlatego nie widzę tej nazwy modelu :?: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 bo to nazwa w tzw głębokim ukryciu :shock: autor wpisał ją w podtytule który pojawia się jedynie w liście wątków... a model to T dancer. Aczkolwiek wątek z cyklu jak to ładnie określił Cimek... yyyyyyyyyyyyyyyyyy :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi